Call of Duty WW2 Launch Party

Wij zijn gek op lanceerfeestjes, niet alleen vanwege de goodies die je mee krijgt maar vooral ook om te zien welk volk er op af komt en hoe dat volk vervolgens reageert op een game waar je al heel lang op wacht. Bij Activision was het dit jaar niet één, maar twee keer feest en naast Destiny 2 mochten wij ook komen kijken bij de lancering van Call of Duty: WW2 op een wel heel bijzondere locatie.

Call of Duty: WW2 tussen de tanks en vliegtuigen

De organisatie van het launch event voor VIP’s en pers vond niet plaats bij de lokale Game Mania of Mediamarkt, nee! Deze selectie moest/mocht afreizen naar het pitoreske Soesterberg alweer het Nationaal Militair Museum zich bevind en het is niet zomaar een museum, het museum is een zeer imposant stukje architectuur met daaraan gelegen een landingsbaan voor vliegtuigen. Na een klein stukje door de onverlichte bossen te hebben gereden kom je er aan en het gevoel is al helemaal Call of Duty, laat staan wat er gebeurde toen wij binnen kwamen.

Launch Party Video van de Call of Duty NL Facebook pagina

De competitie was slechts een deel van de organisatie, pers en VIP’s werden in stijl ontvangen door Activision en verschillende mensen die in tweede wereld-oorlog outfit de wacht hielden. Na bijgestuurd te zijn tot het kleine stukje van het museum waar het feestje gehouden werd kon het feestje beginnen. De feestlocatie was al strategisch geplaatst aan de buitenring van het museum, en laat daar nou net een volledig arsenaal aan tanks en vliegtuigen staan. Sterker nog, de feestlocatie was zo opgezet dat iedereen zich onder drie grote straaljagers mocht positioneren. Wat een machtig gevoel is dat. Het feestje bestond onder andere uit bovenstaande stream en het spelen van de multiplayer van Call of Duty: WW2.

Uiteindelijk hebben wij een mooie avond mogen meemaken op een fantastische locatie en onder het genot van een nieuwe toffe Activision game. Wij kunnen en gaan dan ook snel aan de slag met onze review die over ruim een week hier te lezen zal zijn! Wij willen als laatste nog een dikke vette thanks aan Glasnost en Activision geven voor de uitnodiging, de ervaring en de goodiebag die iedereen mee naar huis kreeg!

4 november, 2017

Meepraten over dit artikel