Informatie

Colofon

Gamedomein is een website van gamers, voor gamers en is mede door zijn relaxte en open sfeer makkelijk te benaderen voor iedereen. De site is in 2015 gestart onder leiding van Roel van Lierop en heeft als doel te groeien tot een kleine maar fijne community die de passie voor gaming echt laat zien. Niet alleen door de standaard content zoals nieuws, impressies, en recensies op een persoonlijke toon aan te bieden willen wij bezoekers ook een kijkje geven in het leven van de ‘professional’. Juist door ons directe contact met onze bezoekers willen wij laten zien dat een gaming website geen grens hoeft te zijn tussen onze bezoekers als gamer en ons als gaming redactie.

Heeft u een nieuwstip voor ons? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Postadres
Gamedomein
Merelstraat 67
6601 BS Wijchen

Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaren van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaren met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaren aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaren zijn niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijktoegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen.

Wij behouden ons alle rechten voor.

20 april, 2015