Gamedomein 2017 kerstactie

2017 is alweer bijna ten einde en zoals een goede gaming website betaamt laten wij het eind van het jaar ook niet zomaar voorbij gaan. Daarom presenteren wij voor de derde jaar op rij onze kerstactie! Ook dit jaar zijn er weer een aantal uitgevers en ontwikkelaars die een schitterende bijdrage hebben gedaan om de mooiste kerstpakketten samen te kunnen stellen voor jullie!

En laten we eerlijk zijn. Ook dit jaar zijn er weer genoeg goodies te verdelen over de kerstpakketten en net zoals vorig jaar gaan wij weer per platform een aantal goodies weggeven. Of je nu fan bent van Nintendo, Xbox of PlayStation, dat maakt niet uit! Hebben jullie een liefde voor de veelzijdigheid van PC’s? Ook aan jullie is gedacht! Dankzij onze PR contacten mogen wij een mooie selectie van goodies weggeven aan diegene die het onderstaande formulier invullen. Deze keer vragen wij om de dichtende kunsten van onze bezoekers en mogen jullie voor een mooi pakketje laten zien dat jullie creatieve skillz on par zijn met de games die jullie spelen!

De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door:

Nog even het volgende!

– Je kunt meedoen aan deze winactie tot en met zondag 17 december 2017!
– Deelnemers aan deze winactie dienen woonachtig te zijn in Nederland.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
– Wij maken de winnaars vlak voor de kerst bekend. De prijzen zijn op dat moment al onderweg naar de winnaars/winnaressen.
– In de meeste kerstpakketten zit een 16+ of 18+ game. Je moet dus minimaal 16 jaar zijn om mee te doen aan onze winactie.
– Deze prijzen worden aangeboden door onder andere de bovenstaande bedrijven en desbetreffende PR bureaus. Er worden nog ontwikkelaars en uitgevers toegevoegd aan onderstaande lijst! Dat betekent grotere prijzen voor jullie!
– Wil je ons steunen en/of op de hoogte van het laatste omtrent gaming? Like ons dan op FacebookTwitterInstagram en/of Tumblr.
– De prijzen worden uiterlijk 23 december bij de prijswinnaars/winnaressen verwacht, echter kan het door drukte bij PostNL niet gegarandeerd worden dat de pakketten op tijd zijn.
– Het beste effect bereik je natuurlijk door je gewonnen kerstpakket open te maken op het juiste moment. Do not open until xmas dus!
– De te winnen prijzen zijn als volgt; Kerstpakket PS4/Xbox One/Nintendo Switch/Steam via de website.

Wat moet je precies doen voor de kerstpakketten?

Heel simpel! Vul onderstaand formulier in voor 17 december 2017 en wie weet win jij een kerstpakket!

Deze wedstrijd is inmiddels afgelopen, bedankt voor het meedoen!

Wij bedanken iedereen vooraf alvast voor het meedoen en wie weet staat er nog voor kerst een mooi extra kado voor jou onder jouw kerstboom!

WB GAMES LOGO, WB SHIELD:
™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.

8 december, 2017