Win een Nacon Revolution Pro 2 controller

Bizar maar waar! Vergeet Black Friday en Cyber Monday want wij hebben iets geweldigs weg te geven! En wel een Nacon Revolution Pro 2 Controller voor PS4 of P.C! Door een speling van het lot mogen wij deze fantastische controller die wij bekroond hebben met een dikke vette 9 aan één van onze trouwe bezoekers weggeven!

Nacon Revolution Pro 2

“Wat valt er nog meer te zeggen over deze controller als hij nagenoeg hetzelfde is gebleven? Vrij weinig, maar juist omdat de verbeteringen die in de controller te vinden zijn zo overtuigend zijn geven wij een nog net wat hoger cijfer weg aan deze dan de vorige. Als wij een custom controller mogen aanraden dan is de Nacon Revolution Pro Controller 2 een absolute no-brainer.” Ons recensie verdict liegt er niet op! De controller staat zijn mannetje en is door de vele mogelijkheden ook nog eens veelzijdig in gebruik!

Wat moet je doen?

Heel simpel! Vul onderstaande gegevens in! Heb je gewonnen? Dan nemen wij op dinsdag 28 november per e-mail contact met je op met het heuglijke feit dat de prijs jouw kant op komt!

Naam
Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
Adresgegevens
Adres Huisnummer en toev.
Postcode Woonplaats

Even nog dit

– Je kunt meedoen aan deze winactie tot en met maandag 27 november 2017!
– Deelnemers aan deze winactie dienen woonachtig te zijn in Nederland.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
– Wij maken de winnaar op de 28e. De prijs is op dat moment al onderweg naar de winnaar/winnares.
– Deze prijs wordt aangeboden door Gamedomein.
– Redactieleden van Gamedomein.net en Filmdomein.nl zijn uitgesloten van deelname.
– Wil je ons steunen en/of op de hoogte van het laatste omtrent gaming? Like ons dan op FacebookTwitterInstagram en/of Tumblr.

23 november, 2017

Trailer