Team

Gamedomein draait helemaal op een zorgvuldig samengesteld team waarin functies niet veel betekenen. Ieder redactielid wordt optimaal benut door gebruik te maken van diens talenten en deze dan ook volledig de ruimte te geven. Het team bestaat momenteel uit de volgende mensen:

20 april, 2015
Redactie

Ernesto Valk

Ernesto ValkFacebook
Twitter
Google Plus
Twitch.tv Profiel
special1964
special1964
special1964
special1964
Als PlayStation fan is Ernesto voornamelijk achter deze consoles te vinden. Omdat verhaal en lore het belangrijkst zijn, heeft hij in de loop der jaren ook andere consoles aangeschaft. Zoals voor het spelen van Mass Effect en Knights of the Old Republic op de Xbox consoles en alle indie-games die te vinden zijn op steam op zijn iMac en Macbook. Het is dan ook niet raar dat games als Final Fantasy VII, Metal Gear Solid 3, Gone Home, Journey, Mass Effect 2, Chrono Trigger, The Witcher 3 en Shadow of the Colossus enkele voorbeelden zijn van zijn favoriete games.
Redactie

Melvin Elzing

Melvin ElzingFacebook
Twitter
Google Plus
Twitch.tv Profiel
Rood-Mormel
RoodMormel
Rurounin
Al game liefhebber zolang als ik mij kan herinneren. Opgegroeid met computers om zich heen, maar vanwege het gebruikersgemak toch maar overgestapt op consoles. Hou van RPG's en actie volle games. Haat aan realistische sportgames en simulators.
Redactie

Oscar Meijer

Oscar Meijer
Redactie

Roel van Lierop

Roel van LieropTwitter
Twitch.tv Profiel
crazydanceXL
crazydanceXL
crazydancexlWhatIWatch
Als duizendpoot van Gamedomein krijg je alles mee. Hoofdzakelijk houd ik mezelf bezig met PR en Social Media maar probeer ik ondertussen ook met de rest van het team mee te presteren om zo Gamedomein tot een succes te maken. Ik speel graag een potje Destiny of Rocket League op de PlayStation 4 mee en ook ben ik niet vies van de nieuwste spelcomputers van Nintendo. Daarnaast ben ik me heel erg aan het verdiepen in eSports en Virtual Reality.